Go Back   mmorpgforum.com > Machinima > WarcraftMovies.com > Movie Making

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2007, 06:35 PM   #1
Name: moffen
Initiate
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
moffen is unknown at this point
Fraps wont record!

So, here's my problem. I have a registred version of Fraps, and im pretty sure my settings are correct. Atleast my "Movies" settings is. So the problem is when I try to record (pressing F9) in WoW the FPS showsing in the left corner blinks red for 0,5 sec and then turn yellow again. Then I run around a bit to get some lenght on the movie (like 10 seconds), and then I press the Stop recording button, which ofc is F9 also. So when I go to my Movies folder where the movie is suppose to be, I can't find anything. Which means it didnt record. Why? Please help me!

Thanks in advance!
moffen is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2007, 07:54 PM   #2

kiahann's Avatar
Name: kiahann
Senior Member
Join Date: May 2005
Location: USA
Posts: 916
kiahann is notable
The Moves folder you are in the fraps Folder right?

When you have fraps Minimize Right click on the fraps icon and go to "View Movies" If your not in there.. Im pretty sure when it turns red its showing that you "hit" the record button and are recordin footage.. I could be wrong on that though haven't used it in awhile kinda forget.
__________________
ModSquad Warcraftmovies.com
kiahann is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2007, 11:18 PM   #3
Name: moffen
Initiate
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
moffen is unknown at this point
Yes, the "Movies" folder is in my Fraps folder. It still don't work. Can it be something wrong with my settings?
moffen is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2007, 12:00 AM   #4

kiahann's Avatar
Name: kiahann
Senior Member
Join Date: May 2005
Location: USA
Posts: 916
kiahann is notable
I don't really think anything would be wrong with the settings nothing in the settings should affect not being able record I know some hotkeys can mess up your recording if its a bind key in WoW.

I would suggest changing your hotkey to something else or uninstall it and reinstall it.
__________________
ModSquad Warcraftmovies.com
kiahann is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2007, 12:53 AM   #5
Name: moffen
Initiate
Join Date: Apr 2007
Posts: 3
moffen is unknown at this point
My default was F9, which also opens all my bags, so i changed it into F2. But still no record :/
moffen is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2007, 01:05 AM   #6

Valamir's Avatar
Name: Valamir
Senior Member
Join Date: Jun 2005
Location: MS, USA
Posts: 796
Valamir is unknown at this point
I highly suggest contacting Fraps, if you have the registered version they give you free support for life, they made the product and will work with you for life.

Fraps.com
Valamir is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 03:06 PM   #7

Terwilliger's Avatar
Name: Terwilliger
Senior Member
Join Date: Sep 2005
Location: Australia
Posts: 446
Terwilliger is unknown at this point
Is it the latest version of fraps?
__________________
Don't Mod It.

It takes years to build trust, and just seconds to destroy it.
Terwilliger is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump




Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBSkinworks